Ammattitaitoista palvelua jo vuodesta 1899

Ammattitaitoista palvelua jo vuodesta 1899

Jääskeläinen on perinteinen vaasalainen miestenvaateliike, joka on toiminut jo vuodesta 1899. Keskitymme liikkeessämme hyvään palveluun sekä laadukkaisiin ja tyylikkäisiin tuotteisiin. Jääskeläisen asiakaspalvelijoilla on vuosien kokemus miesten pukeutumisesta ja pukeutumisneuvonnasta. Valitsemme mallistoomme kestäviä ja korkealaatuisia tuotteita, jotka ovat helppohoitoisia ja säilyvät hyvännäköisinä pitkään.

Pukeudu tilanteen mukaan

Pukeudu tilanteen mukaan

Kansainvälisissä pukeutumiskulttuureissa on paljon eroja maiden välillä, jolloin voi helposti tulla eteen kiusallisia tilanteita, jos olet yli- tai alipukeutunut. Me tiedämme tilannepukeutumisen salat ja miten sinun kannattaa pukeutua esimerkiksi työpaikalle, asiakkaiden luo, ulkomaan työmatkalle ja juhliin.

Kokonaisvaltainen pukeutumispalvelu

Kokonaisvaltainen pukeutumispalvelu

Palvelumme lähtökohtana on, että niin puvun kuin muidenkin vaatteiden tulee istua moitteettomasti. Löydämme sinulle oikean koon ja sopivan asukokonaisuuden. Harvalla ihmisellä kuitenkaan on juuri valmistajan mittataulukon mukainen vartalo. Jääskeläisen ompelupalvelun avulla saamme nopeasti muokattua vaatteet mahdollisimman hyvin istuvaksi.